Du er her

Aktuelt

  

Utbygget begynner å ta form. utbygget har to etasjer. Her skal vi ha 8 helt nye flotte pasientrom. Flott sosial sone med oppholdsrom, kjøkken og møterom. Vi gleder oss til at dette skal stå ferdig i høst.

Vi har tilbud til dere som har hatt hjerneslag. Vi kjører grupper jevnt gjennom året, og har ledige plasser!

Om du har hatt hjerneslag for kort tid siden eller for flere år siden kan det være aktuelt å komme hit for rehabilitering. Mange kan ha behov for hjelp til å få tilbake noe av tapt funksjon også lenge etter et hjerneslag. Ta gjerne kontakt for en prat, eller du kan lese mer under fanen Opphold, og hjerneslag.

Vi har ledig opphold i mai: 22. mai-01. juni.

Vil du hit i sommer, anbefales du å søke nå! To sommeropphold 25. juni- 6. juli og 6.-15. august.

Høsten inneholder 4 opphold mot jula: 3.-14. september, 8.-12.oktober, 12.-23. november og 26.november-7. desember.

Vi ønsker å tilby grupper av barn/ unge og unge voksne hjelp til å finne gode aktiviteter som kan bli et innhold i hverdagen. Det kan være aktuelt å finne gode tilrettelegginger og hjelpemidler for å komme frem til gode løsninger som fungerer sammen med familien.

For å komme frem til gode tiltak ønsker vi å ha dialog med foresatte i forkant av oppholdet Ledsager skal i hovedsak delta under oppholdet dersom det er barn som skal delta. Ingen egenandel å betale dersom pasienten er under 16 år. Ledsager betaler ikke for opphold, og ledsager er den som hjelper/ bistår pasienten under oppholdet her hos oss gjennom døgnet. Personell bistår der det er behov for det. Tilbudet gis til barn og unge som har fysisk eller psykisk utviklingshemming. Se også under fanen opphold, og punktet habilitering. Ta kontakt for en prat og informasjon.

Norske Kvinners Sanitetsforening

Meråker kurbad eies av Norske Kvinners Sanitets-forening. Sanitetskvinnene har et stort og bredt samfunns-engasjement. 

skjermbilde_2014-03-21_kl._11.18.20_1.png

Helse Midt-Norge

Helse Midt-Norges nettsted formidler nyheter og fakta og helsetjenesten fra våre fem helseforetak i Midt-Norge og fra administrasjonen i Helse Midt-Norge.

logo-helse-midt-norge.gif

Ideelt Nettverk

NKS Kløverinstitusjoner er medlem av Ideelt Nettverk og direktør Mette Kalve er for tiden koordinator av nettverket.

skjermbilde_2014-03-21_kl._11.05.46_2_0_0.png

Spekter

Spekter skal bidra til suksess for våre medlemmer. Vårt engasjement tar utgangspunkt i en bærekraftig utvikling av velferdsstaten og et konkurransedyktig næringsliv.

spekter_logo_web.jpg

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer