Du er her

Barn, unge og unge voksne med fysisk eller psykisk utviklingshemming

Vil du hit i sommer, anbefales du å søke nå! To sommeropphold har vi planlagt: 25. juni- 6. juli og 6.-15. august. Det er noen ledige plasser ennå.

Høsten inneholder 4 opphold: 3.-14. september, 8.-12.oktober, 12.-23. november og 26.november-7. desember.

Vi ønsker å tilby grupper av barn/ unge og unge voksne hjelp til å finne gode aktiviteter som kan bli et innhold i hverdagen. Det kan være aktuelt å finne gode tilrettelegginger og hjelpemidler for å komme frem til gode løsninger som fungerer sammen med familien. Intensiv trening kan også være et virkemiddel for å nå et spesifikt mål. 

For å komme frem til gode tiltak ønsker vi å ha dialog med foresatte i forkant av oppholdet Ledsager skal i hovedsak delta under oppholdet dersom det er barn som skal delta. Ingen egenandel å betale dersom pasienten er under 16 år. Ledsager betaler ikke for opphold, og ledsager er den som hjelper/ bistår pasienten under oppholdet her hos oss gjennom døgnet. Personell bistår der det er behov for det. Tilbudet gis til barn og unge som har fysisk eller psykisk utviklingshemming. Se også under fanen opphold, og punktet habilitering. Ta kontakt for en prat og informasjon.

Norske Kvinners Sanitetsforening

Meråker kurbad eies av Norske Kvinners Sanitets-forening. Sanitetskvinnene har et stort og bredt samfunns-engasjement. 

skjermbilde_2014-03-21_kl._11.18.20_1.png

Helse Midt-Norge

Helse Midt-Norges nettsted formidler nyheter og fakta og helsetjenesten fra våre fem helseforetak i Midt-Norge og fra administrasjonen i Helse Midt-Norge.

logo-helse-midt-norge.gif

Spekter

Spekter skal bidra til suksess for våre medlemmer. Vårt engasjement tar utgangspunkt i en bærekraftig utvikling av velferdsstaten og et konkurransedyktig næringsliv.

spekter_logo_web.jpg

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer