Du er her

Besøk av NKS generalsekretær Grete Herlovsen

                    

Vi har i dag hatt storfint besøk! Generalsekretær i NKS Grete Herlovsen besøkte Meråker Kurbad for første gang.

Leder i Meråker Sanitetsforening, Dagmar Slungård fortalte om Sanitetsforeningens stiftelse i 1907 og om aktivitet og utvikling av virksomheten siden. Sanitetskvinnene i Meråker har lagt ned et betydeig frivillig arbeid, som har gjort det mulig å yte helse- og velferdstjenester til befolkningens beste alle disse årene. Det ble tid til en omvisning på Kurbadet, der dagens drift ble presentert. 1. oktober åpner vi nytt tilbygg, og Grete Herlovsen er invitert til å delta!  

                     Vi har i dag hatt storfint besøk! Generalsekretær i NKS Grete Herlovsen besøkte Meråker Kurbad for første gang.  Leder i Meråker Sanitetsforening, Dagmar Slungård fortalte om Sanitetsforeningens stiftelse i 1907 og om aktivitet og utvikling av virksomheten siden. Sanitetskvinnene i Meråker har lagt ned et betydeig frivillig arbeid, som har gjort det mulig å yte helse- og velferdstjenester til befolkningens beste alle disse årene. Det ble tid til en omvisning på Kurbadet, der dagens drift ble presentert. 1. oktober åpner vi nytt tilbygg, og Grete Herlovsen er invitert til å delta!

 

Norske Kvinners Sanitetsforening

Meråker kurbad eies av Norske Kvinners Sanitets-forening. Sanitetskvinnene har et stort og bredt samfunns-engasjement. 

skjermbilde_2014-03-21_kl._11.18.20_1.png

Helse Midt-Norge

Helse Midt-Norges nettsted formidler nyheter og fakta og helsetjenesten fra våre fem helseforetak i Midt-Norge og fra administrasjonen i Helse Midt-Norge.

logo-helse-midt-norge.gif

Spekter

Spekter skal bidra til suksess for våre medlemmer. Vårt engasjement tar utgangspunkt i en bærekraftig utvikling av velferdsstaten og et konkurransedyktig næringsliv.

spekter_logo_web.jpg

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer