Du er her

En pasienthistorie fra vår dagrehabiliteringsavdeling

Etter brudd i to ryggvirvler for 1,5 år siden har jeg hatt smerter i ryggen. Særlig under fysisk aktivitet. Etter en time hos overlegen ved rehabiliteringsavdelingen ved sykehuset Levanger ble det søkt om plass på Meråker Kurbad.
Fikk da plass på Kurbadets dagrehabiliteringsavdeling på Stjørdal to dager i uken. Dette må jeg si meg veldig godt fornøyd med. Mette, Grete og Trine ved avdelingen er veldig flinke. De gjør treningsdagen til en glede. De følger opp hver enkelt på en fin måte, og skaper et meget godt miljø. De prøver å skape optimisme. De er flinke til å motivere til en mer aktiv hverdag, til økt fysisk aktivitet i hverdagen, og til å sette seg mål.
Grupper på ca 5 stk er en passelig størrelse så dem får tid til hver deltager. Det som er det fine er at treningen legges opp for hver enkelt. De emner som tas opp i gruppen som gruppesamtaler er givende. Mixen av fysio, trening og samtaler er tilrettelagt på en god måte.
For min egen del har jeg hatt stort utbytte av treningen. Ryggen fungerer bedre, og smertene er avtagende. Samt at treningen på tredemølle har bedret kondisjon og pust betraktelig.
Så jeg vil på det sterkeste anbefale Meråker Kurbads dagrehabiliteringsavdeling på Stjørdal for de som trenger opptrening.
Sigmund Husby

Norske Kvinners Sanitetsforening

Meråker kurbad eies av Norske Kvinners Sanitets-forening. Sanitetskvinnene har et stort og bredt samfunns-engasjement. 

skjermbilde_2014-03-21_kl._11.18.20_1.png

Helse Midt-Norge

Helse Midt-Norges nettsted formidler nyheter og fakta og helsetjenesten fra våre fem helseforetak i Midt-Norge og fra administrasjonen i Helse Midt-Norge.

logo-helse-midt-norge.gif

Spekter

Spekter skal bidra til suksess for våre medlemmer. Vårt engasjement tar utgangspunkt i en bærekraftig utvikling av velferdsstaten og et konkurransedyktig næringsliv.

spekter_logo_web.jpg

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer