Du er her

Ny avtale er signert.

I dag har vi  inngått avtale med HMN-RHF (Helse Midt-Norge Regionalt helseforetak) om ytelse av spesialiserte rehabiliteringstjenester i perioden 2018-2021.

Vi kan i dag med glede formidle at vi har inngått ny avtale med HMN-RHF om ytelse av spesialiserte rehabiliteringstjenester.
Bård Skage, innkjøpsleder i HMN-RHF, besøkte oss i dag og overleverte ferdig signert avtale. Daglig leder, Steinar Volden, signerte avtalen på vegne av Meråker Kurbad.
Den nye avtalen inneholder endringer vedrørende delytelser til konkrete pasientgrupper. Det er krav om ytterligere spesialisering, noe vi hilser velkommen!
Arbeidet med å operasjonalisere innholdet i avtalen starter nå, og intensiveres etter at ferieavviklingen er over. Vi vil da også markere den nye avtalen med innbudte gjester.
Vi takker pasienter, ansatte og samarbeidspartnere for bidrag, som har gjort en ny avtale mulig!

 

Norske Kvinners Sanitetsforening

Meråker kurbad eies av Norske Kvinners Sanitets-forening. Sanitetskvinnene har et stort og bredt samfunns-engasjement. 

skjermbilde_2014-03-21_kl._11.18.20_1.png

Helse Midt-Norge

Helse Midt-Norges nettsted formidler nyheter og fakta og helsetjenesten fra våre fem helseforetak i Midt-Norge og fra administrasjonen i Helse Midt-Norge.

logo-helse-midt-norge.gif

Spekter

Spekter skal bidra til suksess for våre medlemmer. Vårt engasjement tar utgangspunkt i en bærekraftig utvikling av velferdsstaten og et konkurransedyktig næringsliv.

spekter_logo_web.jpg

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer