Du er her

Dagrehabilitering

Vårt dagtilbud holder til på Stjørdal. Vi har etablert oss i lokaler sammen med DMS, (Distrikts Medisinsk Senter). Dette er et godt tilbud for pasienter
som trenger tverrfaglig spesialisert rehabilitering. Det er oppmøte elleve ganger i løpet av fem og en halv uke. Avstand mellom Stjørdal og hjemmet må være overkommelig som transportavstand. Det er tett kontakt mellom behandlere og pasienter i dette tilbudet. Det etableres et samarbeid som skal fremme læring og mestring under tilbudet. Pasientene oppfordres til å nyttegjøre seg ny læring og øve de dagene de er hjemme mellom oppmøtene. Det kan etableres samarbeid mellom dagtilbudet og kommunale bidragsytere i hvert enkelt tilfelle der det er behov for det.

Dagtilbudet kan være et tilbud som kan ytes i èn omgang, eller det kan ytes i forkant- eller i etterkant av et døgntilbud, eller det kan anbefales gjennomført nytt dagopphold innen 2, 4 eller 6 måneder etter det første dagoppholdstilbudet. Dette vurderes sammen pasienten ut ifra behov.

Se brosjyren under:

Norske Kvinners Sanitetsforening

Meråker kurbad eies av Norske Kvinners Sanitets-forening. Sanitetskvinnene har et stort og bredt samfunns-engasjement. 

skjermbilde_2014-03-21_kl._11.18.20_1.png

Helse Midt-Norge

Helse Midt-Norges nettsted formidler nyheter og fakta og helsetjenesten fra våre fem helseforetak i Midt-Norge og fra administrasjonen i Helse Midt-Norge.

logo-helse-midt-norge.gif

Ideelt Nettverk

NKS Kløverinstitusjoner er medlem av Ideelt Nettverk og direktør Mette Kalve er for tiden koordinator av nettverket.

skjermbilde_2014-03-21_kl._11.05.46_2_0_0.png

Spekter

Spekter skal bidra til suksess for våre medlemmer. Vårt engasjement tar utgangspunkt i en bærekraftig utvikling av velferdsstaten og et konkurransedyktig næringsliv.

spekter_logo_web.jpg

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer