Du er her

Dagrehabilitering

Vårt dagtilbud holder til på Stjørdal. Ta kontakt på telefon: 91240116 eller 99795339.

Vi har etablert oss i lokaler sammen med DMS, (Distrikts Medisinsk Senter). Fra 2018 vil vi sette sammen grupper med pasienter innen Hjerneskade etter hjerneslag eller traumer, innen revmatiske og inflamatoriske sykdommer og brudd og slitasjeskader i skjellettet.

Dette er et godt tilbud for pasienter som trenger tverrfaglig spesialisert rehabilitering. Det er oppmøte 2 ganger i uka i fem og en halv uke. Avstand mellom Stjørdal og hjemmet må være overkommelig som transportavstand. Det er tett kontakt mellom behandlere og pasienter i dette tilbudet. Det etableres et samarbeid som skal fremme læring og mestring under tilbudet. Pasientene oppfordres til å nyttegjøre seg ny læring og øve de dagene de er hjemme mellom oppmøtene. Det kan etableres samarbeid mellom dagtilbudet og kommunale bidragsytere i hvert enkelt tilfelle der det er behov for det.

Dagtilbudet kan være et tilbud som kan ytes i èn omgang, eller det kan ytes i forkant- eller i etterkant av et døgntilbud, eller det kan anbefales gjennomført nytt dagopphold innen 2, 4 eller 6 måneder etter det første dagoppholdstilbudet. Dette vurderes sammen pasienten ut ifra behov.

Se brosjyren under:

Norske Kvinners Sanitetsforening

Meråker kurbad eies av Norske Kvinners Sanitets-forening. Sanitetskvinnene har et stort og bredt samfunns-engasjement. 

skjermbilde_2014-03-21_kl._11.18.20_1.png

Helse Midt-Norge

Helse Midt-Norges nettsted formidler nyheter og fakta og helsetjenesten fra våre fem helseforetak i Midt-Norge og fra administrasjonen i Helse Midt-Norge.

logo-helse-midt-norge.gif

Spekter

Spekter skal bidra til suksess for våre medlemmer. Vårt engasjement tar utgangspunkt i en bærekraftig utvikling av velferdsstaten og et konkurransedyktig næringsliv.

spekter_logo_web.jpg

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer