Du er her

Forskning og utvikling

Vi er med i et spennende forskningsprosjekt. Pasienter og institusjoner fra hele landet deltar, samt pasienter fra en institusjon i Nederland. Dette vil på sikt gi oss viktig informasjon om hvilken betydning rehabilitering har for den enkelte personen i et lengre perspektiv. Forskningen er forankret i Diakonhjemmet sykehus som er Nasjonalt kompetansesenter for revmatologisk rehabilitering, og ledes av ergoterapeut og professor Ingvild Kjeken. Dette prosjektet har fått midler etter søknad til Norsk forskningsråd. Det forventes at dette vil ha stor betydning for å forstå rehabilitering og effekten det har for den enkelte.

Vi er tilknyttet Kløverinstitusjonene og har felles FoU-strategi. Vi er aktive innen forskning og utvikling. Strategidokumentet kan du laste ned her.

Norske Kvinners Sanitetsforening

Meråker kurbad eies av Norske Kvinners Sanitets-forening. Sanitetskvinnene har et stort og bredt samfunns-engasjement. 

skjermbilde_2014-03-21_kl._11.18.20_1.png

Helse Midt-Norge

Helse Midt-Norges nettsted formidler nyheter og fakta og helsetjenesten fra våre fem helseforetak i Midt-Norge og fra administrasjonen i Helse Midt-Norge.

logo-helse-midt-norge.gif

Spekter

Spekter skal bidra til suksess for våre medlemmer. Vårt engasjement tar utgangspunkt i en bærekraftig utvikling av velferdsstaten og et konkurransedyktig næringsliv.

spekter_logo_web.jpg

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer