Du er her

Strategi og utvikling. Visjon og verdier

Strategi og utvikling har vært vesentlige faktorer for å tilpasse seg til enhver tid samfunnets behov for tjenester innen feltet. En konkurranseutsatt drift gjør at styret, ledelse og ansatte hele tiden må se nye muligheter og bidra til utvikling. Alle må jobbe og tenke etter vår visjon:

«Gjennom kunnskap, kvalitet, service og tilpasningsdyktighet skal Meråker Sanitetsforenings Kurbad AS fremstå som en langsiktig, sentral aktør og samarbeidspartner for forebygging, mestring av sykdom og rehabilitering av brukere».

Kjerneverdier står sentralt i alt vi gjør og utøver. Alle i organisasjonen har vært med på å forme Kurbadets verdier. Begrepene: Positiv, Flink, Raus og Fleksibel skal være grunnlaget for vårt arbeid.

Norske Kvinners Sanitetsforening

Meråker kurbad eies av Norske Kvinners Sanitets-forening. Sanitetskvinnene har et stort og bredt samfunns-engasjement. 

skjermbilde_2014-03-21_kl._11.18.20_1.png

Helse Midt-Norge

Helse Midt-Norges nettsted formidler nyheter og fakta og helsetjenesten fra våre fem helseforetak i Midt-Norge og fra administrasjonen i Helse Midt-Norge.

logo-helse-midt-norge.gif

Spekter

Spekter skal bidra til suksess for våre medlemmer. Vårt engasjement tar utgangspunkt i en bærekraftig utvikling av velferdsstaten og et konkurransedyktig næringsliv.

spekter_logo_web.jpg

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer