Kosthold og måltider

Image
Maten

Kosthold og måltider

Kjøkkenet vårt baserer seg på gode råvarer og tilbyr varierte måltider laget fra bunnen av. Vi forholder oss til anbefalinger fra Helsedirektoratet og spesialkost tilbys dersom det er medisinsk begrunnet.

Maten serveres fra buffet i spisesal og ved behov får du tilrettelegging under måltidet. Vår spisesal er åpen mellom måltider for at du skal kunne forsyne deg av mellommåltid ved behov.

Det serveres fire faste måltider per dag:
Frokost
           kl. 08.30 - 09.15
Lunsj
               kl. 12.00 - 12.45
Middag
          kl. 15.30 - 16.15, helg 14.15 - 15.00
Kveldsmat
     kl. 19.30 - 20.15, helg 18.30 - 19.15

På helg er det ikke lunch, men det settes ut frukt/ grønt. Og det er mulig å forsyne seg med mellommåltider inne i spisesalen dersom det trengs.

Dersom du ønsker veiledning om kosthold eller matvareallergier/intoleranser kan du få samtale med klinisk ernæringsfysiolog.