ONSDAGER: 

Image
SKI I GROVA

Hver onsdag fra kl 09.30 til 12 har vi som mål at alle skal bli med på en tur eller aktivitet. Målet med formiddagen er at alle skal få en tur ut i frisk luft, og at aktiviteten tilpasses den enkelte. Vi har delt inn i fire kategorier der det er fysioterapeuten som setter dere opp på hvilken tur/aktivitet som passer ut fra funksjonsnivå. Det er alltid med 1-3 ansatte på hver kategori. Hver tirsdag ettermiddag kommer det opp info om turen på aktivitetstavla. 

Image
bålkaffe

Når aktiviteten er utført samles vi i fellesskap rundt bålet eller bålpannen og koser oss med hjemmelagd kakao med en touch av chili og bålkaffe. Kanskje blir det en quiz eller to.  

Øvrig turer/aktiviteter/fritid

I løpet av ditt opphold blir det også litt fritid. Spesielt på ettermiddager og på helg. På vår aktivitetstavle ved inngangen til spisesalen kan du finne mange tips til turer og aktiviteter som du kan gjøre her i Meråker og på Meråker Kurbad. Mest sannsynlig blir du godt kjent med noen av de andre og dere kan finne på noe sammen. Skulle det være behov for mer detaljert turkart har vi det til utlån.

 

Håper du finner deg godt til rette hos oss, og husk vi er ikke langt unna om du skulle ha noen spørsmål, det er bare å huke tak i oss.

 

Ønsker deg et riktig fint og nyttig opphold.  

Hilsen alle oss ansatte ved Meråker Kurbad