Image
Påsmurt mat på fat

Vårt kjøkken produserer mat til pasientene og tilbereder i tillegg varm mat til Meråker kommunens institusjoner. Kostholdet er basert på Helsedirektoratets Kosthåndbok. Klinisk ernæringsfysiolog bistår kjøkkenet og enkeltpasienter med dietter og anbefalinger om kosthold.

Vi serverer fire hovedmåltider daglig, og tilbyr stort utvalg ferskt pålegg, brød og knekkebrød, salatbar, yoghurtbar, fersk frukt, samt varm og kald drikke. Mellom hovedmåltidene kan du lage deg et næringsrikt og sunt mellommåltid i vår yoghurtbar eller salatbar.

Viktig: Dersom du av medisinske grunner har behov for spesiell diett, for eksempel ved påvist allergi eller intoleranse, er det viktig at du har med legeerklæring på dette. Religiøst begrunnede dietter og vegetar-dietter tilrettelegges ved behov. 

Vi har ikke anledning til å individuelt tilrettelegge for ønskekost, trend-dietter eller FODMAP-dietter. Vårt brede utvalg av ulike matvarer til hvert måltid gjør det mulig for deg å ivareta eventuelle dietter på eget ansvar under oppholdet.